Active button  Startsida
Active button  Mässing- & Nickel
  Kontakt
  Nyheter
  Kalendern
  Evenemang
  Bilder/Film
  Tekniska tips
  Forum och länkar
  AHK
 
Nyheter juli 2015
 

 

Träffar i augusti för Mässing- & Nickelfordon

 

Runt om i landet ordnas det så kallade veckoträffar för samlarfordon. Vissa arrangörer ser till att varje träfftillfälle har ett speciellt tema, även om man välkomnar alla samlarfordon. I början av augusti kommer det flera tillfällen där bilar från mässing- och nickelepokerna är särskilt välkomna.
Först har vi träffen vid Ulva Kvarn utanför Uppsala. Arrangören AHK-Uppland har meddelat att tisdagen den 4 augusti är det förkrigsbilar som är kvällens tema, man håller på ca 18.00-21.00.
Knappt en vecka senare, söndagen den 9 augusti, är det Mässing & Nickeltema i Gävle när Sveriges Järnvägsmuseum arrangerar sin motorsöndag. Tiden som gäller är 11.00-13.00 och de som ställer ut sitt fordon erbjuds gratis entré till museet, Läs mer HÄR.
Dagen därpå, 10 augusti 18-00-21.00, är det samma tema när AHK i Stockholm anordnar träff vid Årstavikens Segelsällskap.
Besök gärna någon av dessa träffar med ditt Mässing- & Nickelfordon, då chansen större att arrangörerna vågar satsa på liknande teman även nästa år.
(2015-07-29)

 

Så här såg det förra året när det var förkrigstema vid Ulva Kvarn utanför Uppsala. Den 4 augusti är det dags igen. 

                                      © 2015 Automobilhistoriska klubben Mässing- & Nickelgruppen webmaster@massingnickel.se