Active button  Startsida
Active button  Mässing- & Nickel
  Kontakt
  Nyheter
  Kalendern
  Evenemang
  Bilder/Film
  Tekniska tips
  Forum och länkar
  AHK
 
Nyheter november 2014
 

 

Rapport om köläget på www.massingnickel.se

 

Nu var det ett bra tag sedan det lämnades information om köläget för publicering www.massingnickel.se. Under våren kunde kön minskas något, men den har under sommaren och hösten tyvärr blivit betydligt längre. Just nu ligger väntetiden för publicering på cirka 15 månader och som läget ser ut just nu bedöms väntetiden fortsätta att öka.
Huvuddelen av ärendena som finns i kön gäller Originalafdelningen där ”nya” bilder väntar på att läggas upp och befintliga texter som ska redigeras.
Efter en relativ lugn sommar har nu mängden e-post till webbmastern åter ökat. All sådan e-post tas emot, men tid finns inte alltid för att svara och kommentera. En del inkommande e-post gäller saker som inte har direkt med webbplatsen att göra. Det kan till exempel gälla hjälp med bildidentifiering. Då sådana ärenden kan var tidskrävande är rekommendationen att i stället prova att fråga på de Internetforum som finns, detta gäller särskilt om man vill ha ett snabbt svar.
(2014-11-23)


Peos och Anna-Karins bilder är nu upplagda

 

Sedan en tid tillbaka finns Peo Flincks och Anna-Karin Larssons foton från Styrkeprovet upplagda på sidan Evenemangsbilder. Det innebär att det nu finns över 1100 foton från årets Styrkeprov upplagda. Så ägna gärna lite tid åt detta och se och minns hur det var vid detta stora och lyckade evenemang. (2014-11-22) 

                                      © 2015 Automobilhistoriska klubben Mässing- & Nickelgruppen webmaster@massingnickel.se